Kaos, kreativitet & kattlurv!

Fy fan vilken tråkig rubrik men det ÄR KAOS! För nån vecka sen fick vi ett litet il när vi var sådär lagom salongsberusade att vi bara skulle riva vinkällaren. Bort med skiten tänkte vi i kör. Samma vinkällare som jag målade för typ inte alls längesen. Why? Jo för att vi vill ha större och sådär kanske… vi är egentligen helt dumma i huvudet. VARFÖR börja med detta NU?! Herrejävlar, alltid är det nåt.

Vår plan nu är att tömma allt skräp, ta bort väggen mellan matkällaren och där vår gamla oljepanna stod och göra ett vettigt utrymme för vin. Kommer bli pangbra!

Vi tänker sätta in ett industrifönster från detta rummet för att få till lite skönare vibbar härnere, svartlackera dörren, sätta in handtag i mässing och dra om elen litegrann.

Känns dock en pytteliten bit bort när jag går härnere nu. Imorgon ska vi helt enkelt ägna åt att bära betongklumpar uppför trappen tills allt är väck. Kommer ha bra rumpa i sommar med andra ord.

Jag har hunnit JÄTTEMYCKET idag fyi. Så oterooooligt skönt. Älskar tamefan måndagar. Bara det att jag i lugn och ro kan sitta och planera min vecka, fota, googla och suga in all möjlig inspiration ger mig massa ny energi. Nu sippar jag riesling från Mosel och mår prima. Det går faktiskt att se lite av det jag jobbat med idag om du kollar lite extra noga på bilden ovan. BULLAR TÄNKER DU? Vad fa-an handlar det om?!

Måste dela detta. Kit är en riktig liten trynare. Han ligger och trynar mest hela dagen och mår som en jäkla prins. Älskar hans lurv och små tassar. Vår lilla mys-gris🐷

Hejdå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.