Rastlöshet, isvandring & sommarlängtan

Timut-infused gin. Här använde jag gin från N|D och timutpeppar köpt på Stadskällaren i Skellefteå.

Hej vänner! Den här perioden som varit, är, och väntas känns så märklig. För det första har jag gått hemma i en vecka. Småförkyld, men mår i övrigt toppen. Spontant känns det bättre för själen att inte flänga runt alldeles för mycket. Tråkigt är det att jag är jordens mest rastlösa människa. En del av er klarar kanske av detta läge bättre men jag personligen har en pirrande kropp och en hjärna som går på högvarv direkt mina rutiner rubbas och jag går hemma såhär. Nu senaste dagarna googlar jag mycket på olika kurser, fotoutbildningar, systemkameror & en hel shitload med drinkinspo. Det är typ min terapi. Jag behöver sysselsätta hjärnan med nåt. Det fina med där vi bor är att vi enkelt kan ta oss ut i naturen. Vi behöver det just nu. Två dagar denna vecka har vi spenderat ute på isen tillsammans med vårsolen, smältande snö & friska vindar.

Jag har slutat titta på nyheterna. Antingen så är det rabiata jävla inputs om Corona eller så diskuteras det hur många som insjuknat. Journalister blommar verkligen ut i sin idioti just nu. Så less på det här att jag helt enkelt valt att stänga av. Vi har så mycket utanför detta.

Så. Under denna vecka har jag valt att grotta ner mig i skön bokläsning, fotoredigering & lite annat som rör mitt arbetsliv utanför mitt vanliga jobb. Mitt jobb idag är såklart inte det jag ska pyssla med sen, det har fungerat mer som en brygga mot bättre välmående. Det rullar på skitbra och jag är mer stabil nu än på flera år. Jag har dock andra planer och en dag (väldigt snart) hoppas jag kunna dela mina nyheter med er. Tills dess får ni nöja er med diverse cliffhangers och små antydningar.

Jag behöver en plan för dagar som dessa. Därför bestämde jag, i stolt samarbete med Ozzy, att vi idag ska testa lite tonics och blanda nån skön GT. Idag blir det lingon, och sedan försöka få ett bra läge att fota mina nya isformar. Det här är det bästa jag vet när jag går hemma. Skulle kunna fota precis hela dagen och det finns ingenting som ger mig så mycket konstnärs-temperament som när jag har en klar bild i huvudet som jag vill få ut. Jag blir lite vresig och småjävlig, men när fotot är klart så pustar jag ut och är nöjd med min insats. Blir likadan när jag inreder nåt eller något hemma ska förändras. Känslorna ligger utanpå huden. Alltid.

Vi avslutar med en somrig färgbomb!

Ingenting nytt har hänt hemma, vi gör väl smått och gott som alltid men vi har liksom inget specifikt projekt just nu. Jag hoppas verkligen på världens bästa jävla sommar nu. Vill ha bra väder, varma kvällar & massvis med tillfällen att guppa runt i båten med Björn och barnen. Den här vintern känns så lång och med tanke på hur världen ser ut just nu… så känns den ännu längre. 

P&K /V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.