Q is for Queen!

Det slog mig idag hur mycket jag gått framåt senaste året. Tanken att jag en gång varit på en plats där jag knappt kunde stå i en kö inne på mataffären eller hantera mycket folk är inte längre total panik. Det är kanske en förnimmelse men inte mer än så. Några gånger den här veckan har jag känt den välbekanta ilningen längs ryggen, isande kall och ovälkommen men jag skakar av mig den äckliga känslan och nästan glömmer bort att låta den andas. Jag kväver den för att jag är mer värd än så.

Jag har på senaste tiden haft ordentligt att göra och det är många som frågar vad jag egentligen arbetar med och pysslar med när jag inte hänger med er på bloggen eller Instagram. Det är lite svårt att förklara EXAKT vad jag gör idag men det är mycket och jag älskar det. Jag har ett, medvetet valt, relativt enkelt dagjobb-vilket har boostat mig som fan och gett mig möjlighet att komma tillbaka till ett normalt arbetsliv och lite tryggare ekonomi. Sen jobbar jag mycket med det jag älskar mest. Foto, gin, vin och inredning. Det är en salig blandning helt enkelt och jag mår så bra! Förhoppningsvis går allt vägen för mina drömmar inom kort och då jävlar är Veronica så komplett. Det har varit ytterst gynnsamt för mig att släppa taget om mitt arbete inom restaurangbranschen. Jag har både mer tid för familjen men också enormt mycket mer tid och möjlighet till att göra det jag verkligen vill. Det är vinst från alla håll. Så! Idag har jag arbetat inne på Tmagasinet i Skellefteå. Jag tapetserar, fixar och hjälper till med allt möjligt samtidigt som jag basar över deras sociala medier sen i december. Det är ett galet roligt projekt!

Tokgillar vykorten. Skulle kunna panga upp alla tillsammans som en söt liten tavelvägg😍❤️

Boråstapeters In Bloom föll mitt val på och Sköna Ting är som gjort för butiken och den här väggen. Så fint!
Sen har jag mina babes på Riedel och Cask som jag kontinuerligt gör samarbeten med. Det passar mig som handen i handsken och aldrig någonsin känner jag att jag själv inte kan stå för en produkt eller inlägg. Det är genuint rakt igenom. Visst måste det ändå vara det bästa? Jag har några mål under detta året och jag hoppas verkligen att dom slår in och gör att jag kan kasta mig ut i något ännu mer utvecklande och kreativt. Min hjärna har väldigt lätt att kicka igång av inspirerande projekt eller enbart genom att kika på en snygg bild och det är HÄR jag vill vara. I mitt lite knasiga konstnärslandskap. Jag är duktig på det jag gör och jag ska framåt. Snabbselfie på Tmaggan. Det BÄSTA med den här platsen, förutom folket, är lukten. Doften! Jag blir lugn bara jag kommer in här.

Så hur långt har jag kommit då? Svinlångt!!! Imorgon har jag spännande telefonmöte och sen swoosh iväg till stan för mer makeover i butiken. Älskar livet! Tänk på den tiden när jag var långt ifrån att säga så?! Fy fan vilken Queen man är nuförtiden!

Kyss! /V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.