Update Vides rum

Hallåj!

Som jag skrev igår så har jag målat om kottens IVAR-skåp. Idag flyttade jag runt bokhyllan och ordnade om det som behöver ordnas om innan möblerna kommer. Vi ska ju fan rymma ett bord härinne. En soffa. En säng. Vides piano. Alltså huuuur ska detta gå till?

Under veckan ska jag ordna gardinstång hit. Vi ska bygga en egen med hjälp av ett stycke kvastskaft och kedjor. Har liknande i vardagsrummet och det är ett otroligt enkelt och häftigt sätt att göra något udda med något annars rätt ordinärt. Nu ligger gardinerna bara och skräpar på puffen där men jag ser redan hur härlig känsla det kommer bli i detta rummet. Är lite stolt att jag vågade mönster och färg på nåt här hemma.

Klockan är ett dilemma. Vi vet ännu inte var vi ska ha den och till mitt eget förtret så passar den ju alldeles utmärkt just här. Jag vill ha den i hallen men vi får se. Den är otroligt fin mot den här kulören, som heter Soft Teal btw. Från Jotun. Riktigt härlig grågrön nyans.

Det blir en snorkort uppdatering. Jag känner mig lite off efter två dåliga nätter och barnen som jag är hemma med är inte riktigt så sjuka som dom gav sken av imorse. Bra att dom är friskare men känner mig som världens minst duktiga människa när jag inte kan läsa av om dom pallar skola eller ej. Dom är alltid så dåliga om morgnarna och sen vid 10 är det fan som att ingen sjukdom existerat ever. Ååååååh! Jag får SÅ DÅLIGT SAMVETE FÖR ALLT IDAG.

Slutgnällt.

Vad gillar ni min nya fågel förresten?

/V

En reaktion till “Update Vides rum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.