Klart ungen ska ha konst!

Vad gillar ni tavlan till kottens rum? Jag älskar den! Fick en bild skickad av Lovisa som styr och håller låda på @trapphustavla och här är vi nu. Den är inte helt klar men jag är ändå galet nöjd.

LILLA BIBBLAN

återlämna efter läsning

-Hur gulligt?! Utbrister jag för mig själv. Den här ska hänga ovanför Vides bokhylla i hans rum. Ramen är riktigt maffig och tjock vilket kommer ge den där härligt lekfulla effekten i ett barnrum. Stå ut ordentligt lär den göra.

Det barnet också ska ha är magsjuka. Min onsdag började exakt så och ja… det är helt enkelt bara att gilla läget. Vide väckte mig inatt, hes och hostig med hög feber och några timmar senare kom kräket. Skönt är iaf att det stannat vid en spya och inte mer. Phuuuuu. Blir dock en dag med VAB även imorgon. Så vad gör vi? Idag har jag varit så jävla rastlös vilket slutade med att jag målat om Vides IVAR-skåp, rensat bort sista av julen (ja, jag vet: SEEEEG!) och städat hejvilt på den lilla tiden jag faktiskt orkat. River och jag körde på med senaste tillskottet från LEGO-världen också. Mysigaste idag! Och perfekt när man är trött och inte riktigt orkar hålla igång kroppen hela jävla tiden.

Sover jag dåligt så är min dag lite motigare men jag kämpar på bra med allt sånt sen jag började må bättre. Jag mår kanske halvkasst men har ändå kontroll och vet varför jag inte är helt balanserad. Ni fattar inte hur jag svettas när jag mår såhär. Nu snackar vi BLÖT I SVETT. Jag är varm ömsom kall och det liksom sticker i kinderna. Helst vill jag duscha 4 ggr på ett dygn och bära så tunna och svala kläder som möjligt. Vad fan är det liksom? Sertralin-svett är en helt ny form av svettning. Aldrig upplevt något liknande EVER. Finns det fler därute som känner igen sig?

What else?

Nu är Björn hemma igen (🖤) och inatt ska jag sova såååååå gott! Alla samlade, ett svalt sovrum och förhoppningsvis inget ledset barn som klampar in klockan 03.00 inatt och mår skit. Det är alltid lika tungt att se mina barn må kasst. Som om dom på nåt sätt krymper på plats och blir bebisen jag höll i famnen för X antal år sedan.

Nämen alltså va fan, Veronica. Slappna av nu och njut lite av att du är duktig som fan. Sjukdomar, måsten, arbete och stress. Det finns ingenting som är sådär otroligt jobbigt längre, det är bara dagar som är jättebra medan andra är lite mindre jättebra! Go go.

Får man halsa ett glas vin och somna pladask? Jo. Det får man.

/V

2 reaktioner till “Klart ungen ska ha konst!

  1. Pia-Maria

    Jättefin tavla! Kmmer att bli ett fint barnrum, du har öga för det där lilla extra 🙂
    JA! Känner igen ”sertralin-svettet”, när jag separerade från mina stora barns far för en sisådär 10år sen, åt anti-depp och svettades som en tyrannosaurus, värsta svettet jag haft!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.