Tapetdrömmar

Jag har hittat den. Tapeten jag vill ha på vår lilla tråkiga toalett! Den här är väl fantastisk? Vilken dröm! Exakt så udda och välkomponerad som jag vill ha den. Den kommer passa utmärkt med övriga huset och den har det där extra som jag älskar. Ni fattar inte hur mycket jag googlat, letat och funderat på vad för typ av tapet jag vill ha därinne. Allt från fåglar till nautical till bladverk & blommor. Klart vi ska ha en klassiskt medaljongtapet! Boudoir. Gatsby. 20-tal. Hela den biten fångad på ett stycke non-woven-tapet. Vilken genuin lycka! Den här hittade jag hos Engelska Tapetmagasinet (HÄR!) och kostar blott 495kr/rullen. Vilken jävla kap! Nu har jag iofs inte köpt tapeten än men denna ska hem hit snart pga total och bottenlös förälskelse!

Jag får väldigt ofta frågor hur jag tänker runt vår inredning hemma. Tack och lov så är både jag och Björn alltid inne på samma spår och vi återkommer alltid till vissa nyckelord. Ord som UDDA, NOSTALGISKT och RÅTT. Det är typ dom vanligaste riktlinjerna vi följer. Med vissa undantag naturligtvis. Jag brukar sitta med moodboards väldigt mycket. Trixar och trollar ihop nåt med alla grejorna man gillar, färgskalor och inredningsdetaljer som kan eller kanske inte passar ihop. Här är också en sak som hjälper mig jättemycket när jag behöver sålla och välja vad som får komma hem till oss. Jag väljer helt enkelt ut dom prylar jag absolut INTE vill kompromissa bort och sedan bygger jag rummet utifrån det. Jag frågar mig själv vad som ska vara i fokus och sen kör jag på. Lilla toaletten har ju exempelvis noll charm. Den är liten, vilket för mig betyder att jag faktiskt KAN gå bananas med en härligt galen tapet. Den tar ändå inte över och det blir en unik färgklick i ett hus som annars har en relativt lugn och neutral bas. Jag gillar överraskningsmomentet när gäster slår upp dörren till ett rum som är något helt annat men ändå matchar huset. Som den här tapeten då.

Nu är inte toaletten prio eftersom Vides rum ska göras först, men det är såhär jag gör hela tiden. Ständigt dessa tankar om kommande projekt. Hör Björn sucka bredvid mig:

-Asså ska toan göras nu också? BRÖÖÖÖÖL!

Sorry not sorry.

Må väl! /V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.