En trädgårdshistoria…

Vi kan väl börja med att välkomna äppelblomningen till Norrland? Sen kan vi gräva ner oss i vad vi gjort senaste dagarna utomhus. Som alla i Norrland redan vet så har vädret varit jävligt kasst, men vi har tuggat på ändå.

Jag är riktigt icket duktig på att skriva massor just idag, så ni får en bildbomb istället! Med lite text också såklart! Men helst vill jag dricka lite vin med min sambo nu så jag snabbar på lite här.

Så! Vi har ÄNTLIGEN byggt nätet för våra klätterbebisar. Planterat humle på ena sidan och daggkåpa på andra. Kommer bli supermys när dom börjar dra tag i armeringsjärnen och klättra. I krukan har jag planterat två pink champagne-vinbär. Dom blir härligt ljusrosa. Som ett fint bubbel i kvällssolen!

Stolparna med överliggare skruvade vi ihop igår. Den här dagen har vi latat oss rätt mycket men jag fick målarfeeling såhär på kvällskvisten och med ett glas rött bredvid mig på trappen så är jobbet rätt roligt.

Kolla! Blev så bra med det svarta. Alltså svart med rost passar ju sååååå bra ihop och jag känner själv vilket genialiskt drag detta var. Nu har vi klurat på att bygga ett stort, långt bord som rymmer MÅNGA där vi ska bygga in aluminiumlådor för is och diverse kryddor. Ett rustikt drinkbord! Får se hur mycket vi faktiskt orkar göra kommande veckor.

Detta är rätt enkelt att hamra ihop. Köp jordankare, stolpar och överliggare som man sätter ihop. Vi gjorde det FÖRST sen in med nätet, kapade efter önskemål och fäste med mälor. Eller vi körde på kabelclips i metall. Ah okej, jag är lite dålig på att förklara idag pga att jag verkligen vill bli klar med bloggandet och tillbaka till världen igen. Detta är ett roligt projekt ändå! Easy peasy. Klart. Man fixar ihop detta på ett par timmar.

Nu vin. Hej hej! /V

En reaktion till “En trädgårdshistoria…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.