Saker vi gör när det regnar

Så hej skitväder liksom. Vi som vill så mycket ute! Därför bestämde vi oss för att acceptera regnet och gå ut, fixa & dona och surra lite om hur fan vi ska ha det här på gården. Så skönt att få såhär mycket gjort på en dålig dag- lite som om vi vunnit massor av tid! I alla fall…


Förrådet är klart! Nu hoppas vi på att det blir sol snart så vi kan måla det också. Känner väl spontant att det gärna får passa in liiiiiite bättre mot huset. Eller?


Jag stör mig sällan på att vara ute när det är sämre väder, men jag är jäääääävligt seg på att ta mig dit. Sen kan jag knata på med lite allt möjligt. I timmar dessutom. Allt gräs är klippt (luktar ljuvligt btw), allt skräp från bygget är GONE! och vi har planerat nästa steg i hela ‘göra våran gård perfekt’- tjoppla. Efter målning ska vi sätta ner armeringsjärn här bredvid altanen så all humle och daggkåpa kan klättra fritt, vi ska bygga trapp ner till den lilla dalgången som vi måste vandra genom för att komma till vår båt och vi ska ÄNTLIGEN få nån jävla ordning i garage, cykelskjul osv osv. Vi byggde en låda till barnens alla saker idag. Så dom liksom kan slänga ner skiten där när dagen är slut och vi ska gå in. Jävligt najs! Den står fast inne i den omålade jäkla kuben men även den ska målas och märkas med: PLOCKA UPP SKITEN EFTER DIG. Typ så.


Nej, det är verkligen inte muntert väder men blir liksom lite lycklig när jag kan se hur stor skillnad lite ordning och reda gör. Vi smög över till våra goa grannar för lite småprat och då såg jag verkligen skillnaden på gården när träd och lekstuga försvunnit. Kommer bli så bra! Sen får ni se allt från en ny vinkel vilket ibland är rätt kul det med. Sen inser jag nu att det ser fett rörigt ut med träden och riset men det ska ju såklart bort. Hallå eller. Förr hade vi ju både världens fulaste lekstuga och världens fulaste skjul som stod där och drog skam över hela vårt liv. Hem. Precis allt drog dom skam över. U S C H.


Vi har gosat på rätt bra inne idag också. Jag har varit så sjukt lat. Vaknade astidigt så låg och slumrade hela dagen framför tv:n. Tänker inte ens försöka ljuga ihop en historia om hur satans duktig jag varit med skolan. DET HAR JAG INTE. Jättetrött Veronica idag.


Jag handlade faktiskt ett gäng pioner från Ica idag. Dom är små och lite tråkiga men dom är V E R K L I G E N mina favoriter och jag kunde inte hålla mig när man kunde köpa typ 4 för 30 spänn. Ändå okej för att få lite skön känsla på bordet. I övrigt så är det en sån där dag. Alltså som bara går och sen är den slut. Har knappt en aning om vad jag gjort egentligen men uppenbarligen så blev det ändå en del om man ska döma efter detta inlägg.

Vi har lagat lite käk till ett kommande samarbete. Kan inte visa det nu såklart men kan hinta om en asgod röra som är PERFEKT till vilt. Superenkel också. Check it oooout:


Så. Crème fraiche, pepparrot, Crème Bonjour med mer PEPPARROT (!) och ”lite” lingon. Vi körde ner lite konjak också för att ja… den blir roligare så. Sen passar den bra till väldigt mycket! Såååå god. Är en sån jävla sucker för pepparrot. Herregud så gott. Jag släpper hela receptet sen när det är dags🖤

Nä nu lägger jag ner! Björn bastar, jag ska läsa lite och sen sooooova. Igen. Why not liksom?

/V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.