Det bortglömda rummet

Vi har ju då ett sånt där rum ni vet. Ett sånt som saker samlas i och vi inte har någon aning om vad vi ska göra med. Jag har några idéer och tänker spontant att det skulle vara förjävla fint med en plats där barnen kan hänga med sina polare samtidigt som det kan vara ett svalt rum att sova i om somrarna.


Alltså kolla. Vi har så jääääävla mycket grejor. Allt ryms inte i bild och kan säga som så att till höger så är det PROPPAT. Vi ska rensa här och hoppas på att kunna få så pass mycket plats över i våra andra förråd att detta rum går att tömma helt. Jag har lite olika visioner, men ännu ingen tydlig bild. Tänker typ retro-känsla med inslag av gammal skola. En lång skänk som rymmer böcker, en skolkarta, brädspel och massa annat ‘sällskapligt’. Kanske en sittpuff i 70-tals tyg och en fet soffa i en härligt murrig grönfärg. Nej, jag har inte tänkte på detta AAAAALLS. Eller så har jag det!

Rummet ligger i källaren, har ett litet fönster och är kanske hälften så stort som vårt vardagsrum så det ryms en hel del här.


Vi sparar ju på typ allt vettigt, udda och inredningsvänligt också. Som den här planschen. Så jävla snygg men inte hittat plats åt den. Kanske får den hänga i ‘gympasalen’. Vi har också surrat runt ämnet bio-rum. Rätt skönt om delar av familjen vill ha lite privacy och ungarna vill se något på egen hand utan att störa.

Jag kan gå omkring i veckor och spåna på sånt här. Vad vi ska bygga, inreda med och öht GÖRA MED ETT RUM. Brukar sluta med att jag vaknar en morgon med en helt klar bild över vad vi ska göra.

Andra teman på rummet som också diskuterats:

Biljardrum (så synd att det är för smalt för detta!)

Vinkällare med soffhäng

Tonårsrum

Tv-spels rum med bäddsoffa så kidsen kan ha sleep-overs

och sen har vi även pratat om att göra det till enbart ett sovrum.


Så vad fan ska vi göra?! Det skulle vara så kul att börja pyssla på med detta rummet, men det är rätt bortglömt än så länge och det är en hel del slit med det. Som synes.

PS. Barnet har klätt sig själv idag.

Love/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.