Assblaster & mayhem

Så våra barn kom hem idag! Äntligen! Det blir ett helt annat liv i luckan kan jag säga. Bevismaterial numero ett:

Får egentligen skylla mig själv här för vi har en poster i trappen med Charlie Sheen som kör den här obscena gesten. Vide gör den JÄMT när jag säger åt honom att jag ska fota. Summan av kardemumman: En mor som skulle blivit stenad till döds för ett par århundraden sen! Han nailade typ originalet idag vilket ändå är liiiiite kul.

Så nu är vår vecka igång kan man säga. Sen följde vi upp med Abbes presentöppning, han har fått lite leksaker och borstar. Kommer bli en plåga att klippa klorna på honom men ska vaddera kroppen med allt jag kan hitta i huset. Han är en jävel på att bitas när det inte passar honom. Sen! Bevis numero två på att kaos-veckan är igång: Assblaster- blindtest! Såhär går det till:

Ställ upp ett stycke barn med någon slags ögonbindel. River valde Vides vintermössa i brist på riktigt ögonbindel. Vem har egentligen en sån? Iaf! Sen börjar då testet. I alla dessa glas finns diverse äckliga saker men Assblastern är den värsta. Den är SÅ STARK. Så stark att det typ börjar brinna i röven osv.

Lyckan är när man tar glaset med vatten eller mjölk, River hade även ställt hit ett glas med middagens citronsås blandad med aromat. Yummie!!!! Eller?

Påfyllning pga okänslig storebror.

Å sen såklart så fick han glaset med Assblastern själv! HAHA!

Nu kommer vi ha barn med inferno-magar och det är ingen annans fel än mitt eget som faktiskt tillåter allt detta att genomföras. Lite kul ska man väl fan ha?

/V

4 reaktioner till “Assblaster & mayhem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.