Welcome to the jungle

Nu äre freeeeedaaaaaaa och jag laddar för att dela med mig av kvällens ginlovin OCH DESSUTOM tänkte jag tipsa om mina tre budget-favoriter från Systembolagets rödvinshylla. Bra va? Kort och peppigt inlägg men har fan inte tid med mer för två tentor ska bli klara idag! Igår kände jag mig ungefär SÅHÄR STOLT för att jag skrev flytande och enkelt hela dagen. Älskar när det händer. Hatar när det går trögt. Det gjorde det inte igår och det fick mig att inse hur mycket jag faktiskt ÄLSKAR att skriva. När dom är inne så blir det jävligt välförtjänt slapparmode och YouTube-kväll med Björn. Han är helt galen direkt fredagen kommer. Tror vi sett allt på YouTube och är det nåt som är rätt jävla kul JA DÅ SPOLAR HAN TILLBAKA 10 sekunder för att se igen. Och igen. Och igen. Fast helt ärligt så älskar jag det beteendet pga skitsött och det är så skönt att höra han skratta!

Undrar ni om ljusen? Ljuvliga visst?! Ni hittar dom HÄR.

Postern HÄR. Älskar Desenio. Skulle kunna handla där flera ggr i månaden. Får löjligt många frågor om var jag köpt alla våra posters och det är nästan uteslutande från just DESENIO. Love!

Nu: KAFFE, HÖG MUSIK OCH SÅNG! Det är ju fredag! Å när jag är ensam hemma kan jag brassa på som fan utan att någon säger ifrån. Lev och må!

Glöm i herrens namn inte att utnyttja erbjudandet jag postade igår! -20% på ett helt köp hos Inredningsrör! Grymt! Gäller till sista mars.

Puss/ V

En reaktion till “Welcome to the jungle

  1. Lena

    Min sambo är nästan precis likadan med youtube. Han sitter hela tiden och kollar där, ser han något roligt och jag inte är där så ska han alltid visa den igen. Dotter får oxå se mycket där 😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.