Whats the story morning glory?

img_4128-1


Den vanliga rutinen varje morgon. Jag vaknar vid sju, utan något inställt alarm pga störd, stiger upp för att Abbe blir sur om jag inte älskar honom lite extra. Han är som ett barn som skriker, men jag vet inte vad han vill utan får gissa mig till rätt svar. Antingen vill han gosa, äta eller gå ut men ibland är det inget av det och då står jag där som en människa jag aldrig trodde jag skulle bli. En som pratar med djuret som om han var vanligt folk. Herregud vad pinigt.

Så VI steg upp, gjorde kaffe och frukost som sedan noggrant inspekterades, för vem vet? Kan ju fan ligga nån bit rökt kalkon i mitt kaffe. Abbes favorit. Besvikelsen var enorm och nu surar han i mitt knä. Djur är intressanta och jag har insett än en gång hur mycket jävla personlighet han har. Precis som jag själv ofc.

img_4129-2


Alltid i centrum, alltid högljudd och med ett sjuhelvetes humör när det kniper. Vi passar med andra ord bra ihop.

Idag blir en sån dag när jag inte kommer göra varken det ena eller andra. Enbart lite skola, men vet mina begränsningar så idag ska jag LEVA OCH MÅ. Kanske med en GT ikväll. Delar med mig av den i så fall. SÅKLART! Min älskade, älskade sambo kommer hem och om jag delade med mig av hur puttejävlanuttiga vi är på Snap, Messenger och Instagram med varann så skulle ni kräkas av kärlek. Kanske blir en av mina 10-listor en dag. 10 toffliga meddelanden vi skickat som du aldrig borde läsa. Ja, det vore höjden av gulligull. Eller snusk. WHATEVER.

Love/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.