Insnöad och bortskämd

Har suttit hela långa dagen inomhus för att det tydligen ALDRIG SKA BLI VÅR! Vår uppfart är fan full med snö och det är svårt att tro att det är mars. Snöras från taket händer typ 47 ggr per dag och kan säga såhär: Bästa köpet vi gjort är SNÖSLUNGA! Asså jag byter typ bort en jävla massa grejer innan den skulle ryka kan jag säga.

Jag har ju en sambo som är resande säljare så idag och ikväll är jag själv med alla böcker, tv:n och Albert då såklart. Buhuuuuu. Tycker det är SÅ JÄVLA TRÅKIGT ATT VARA ENSAM HEMMA. Alltså jag är fan inte skapt för detta. Ja, okej jag älskar egentid osv men detta är inte ens lite samma sak. Jag har vant mig efter snart 2 år och a man gotta do what a man gotta do. Jobba alltså. Fast ändå är det fett trist. Försöker sysselsätta mig men i kroppen känns bara väntan till imorgon och total rastlöshet. Usch!

Förresten så svängde lille morsan och syster förbi med TADAAAAAA: BLOMMOR! Det gör mig alltid så barnsligt glad för jag älskar att få blommor. Speciellt såna som inte har just blommor utan enbart är gröna och stylish. Det är dom enda typer av växter som kommer in i detta huset. Se så fina. Love it. Dock vill jag ha sagt att vill nån skicka mig en bukett med pioner så är jag absolut game!

Jo, mitt lata lilla rastlösa arsle bestämde sig även för att väcka våra sovande fruktträd som stått nere i källaren. Ingen som helst jävla aning om dom klarat sig bra även i år men nu är dom uppe i alla fall. Fikon och citron. Vill ha fruktträd över hela altanen nere vid bastustugan men kan så vara att jag som fattig student inte kommer ha möjlighet till det ännu. Vi. Får. Se.

Hursom så ska jag begrava mig i mina två tentor IGEN nu och resten av dagen. Vill ha det klart så jävla mycket så jag kan släppa detta och göra annat. Jag hamnat alltid i nåt slags mode där jag fan inte kan göra annat förrän det är klart. Tror det är mitt psyke som inte längre pallar att ha påbörjade saker på hög. Nä, göra klart och move tha fuck on med annat.

Kram

/ V

2 reaktioner till “Insnöad och bortskämd

 1. theoakleaffamily@gmai.com

  Min sambo har också ett resande jobb – svintrist när han bara är hemma kanske 3 nätter i veckan 😦 Men det ger mig tid att ha min egentid utan att tvinga bort honom (om han hade varit på hemmaplan när jag ville ha egentid…
  Sen har jag insett att tiden ifrån varann har också gjort att vi vuxit närmre varann, att vi verkligen lärt känna varann ”på riktigt” de dagar vi setts eftersom vi vet att tiden är knapp… typ…
  plus att det han stökar till när han är hemma – det ordnar jag till och har det städat o fint när jag är själv 😛

  Jag föredrar också ”blommor utan blommor” – grönt är skönt och allt man brukar säga. allra bäst är garderobsblommor som man utan problem kan glömma vattna flera veckor o ändå överlever dom 😀

  Gillad av 1 person

  1. Veronica

   ALLTSÅ HÅLLER MED! Jag har just nu en period där jag tycker det är tufft att vara ensam hemma men i övrigt så njuter vi verkligen när han kommer hem, när vi får ha helg ihop och allt vad det innebär. Städet fattar jag PRECIS! 😂😂 likadan!!! Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.